EmailTwitterFacebookLinkedIn

Over ons

Al sinds 1998 is Jan Willem Lemkes eigenaar van deze winkel. Jan Willem is ooit gestart als kaasboer en bedrijfsleider in de supermarkt die hij later overnam. In alle jaren tot nu heeft deze supermarkt allerlei verschillende formules gekend. Ondanks al de verschillende formules heeft deze supermarkt zich altijd onderscheid door een groot assortiment, vriendelijke personeel en ruim aanbod van services. 

Sinds 2011 draagt deze winkel de Jumbo-formule. Onderdeel van deze formule zijn de 7 Zekerheden. Met de introductie van deze 7 Zekerheden is het bedrijf steeds harder en groter gegroeid. Inmiddels is de formule Jumbo het tweede supermarktbedrijf van Nederland geworden. 

De zoon van Jan Willem Lemkes (Jeroen) is sinds 2017 mede eigenaar van het bedrijf. Jeroen heeft zijn achtergrond in de Horeca en daarna ‘het vak’ geleerd in andere supermarkten. 

Vader en zoon hebben samen een visie ontwikkeld voor hun bedrijf. “Bij Jumbo Sterrenburg werken wij TOPS om groots te zijn”. Trots, Ontwikkelen, Passie en Samen zijn de kernwaarden in de samenwerking tussen Jan Willem en Jeroen tevens zijn het ook de kernwaarden voor het hele bedrijf. Een visieteam van verschillende collega’s uit het bedrijf komt maandelijks bij elkaar om te brainstormen over vertaling van de visie in de winkel. 

Uiteindelijk stelt deze visie het personeel centraal in het succes van Jumbo Sterrenburg. Nu en in de toekomst. Er staat namelijk een mooie doorontwikkeling aan te komen. Jumbo Sterrenburg gaat begin 2021 open als Foodmarkt Dordrecht.