EmailTwitterFacebookLinkedIn

 Sushichef

 

Zoveel specialisme. Kom werken als Sushichef bij Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg.

Foodmarkt Dordrecht, daar gebeurt het!

Kom werken als Sushichef bij Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg. Ambachtelijke bakkers, slagers, kaasspecialisten en andere gepassioneerde vakmensen staan hier iedere dag klaar om verse producten en maaltijden te bereiden. Genieten van die gerechten kan in het foodcafé of gewoon thuis! Natuurlijk kunnen de gasten ook terecht voor de dagelijkse boodschappen, want het assortiment is onvoorstelbaar groot. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs!

Wat ga je eigenlijk doen?


Als Sushichef haal je energie uit het bereiden en presenteren van heerlijke sushi. Elke dag wordt de sushi vers gemaakt, van het koken van de rijst tot het rollen, snijden en op mooie wijzen presenteren. Dat doe je in de winkel waarbij je meteen contact kunt maken met onze gasten, je bent dan ook gastvrij en servicegericht. Je zorgt ervoor dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen. Daarbij zorg je natuurlijk voor een schone en opgeruimde werkplek, die voldoet aan alle eisen van hygiëne en veiligheid. We verwachten aardig wat van je, maar je krijgt er veel voor terug. Dat verdien je!

Wat kun je van Foodmarkt Dordrecht verwachten?

  • Een salaris waar je blij van wordt;
  • Super leuke werksfeer, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
  • Vrijheid om jouw talenten te ontwikkelen, te leren en te groeien. Wil je hogerop? Jumbo biedt je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en onze Academy helpt je daarbij.
  • Een actieve Personeelsvereniging met gezellige activiteiten.
  • Medewerkersvoordeel voor jou! Wat dacht je van 10% korting op bijna al jouw aankopen*?
  • Of 20% puntenkorting op de aanbiedingen van Jumbo Extra's.

Werken bij Jumbo Foodmarkt Dordrecht in winkelcentrum Sterrenburg is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie van mensen waarbij Trots, Ontwikkelen, Passie en Samen de kernwaarden zijn. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Werken bij Jumbo Foodmarkt Dordrecht is een avontuur dat je in staat stelt te worden wie je bent. Foodmarkt Dordrecht. Daar gebeurt het!

Brood op je plank

Jij zorgt goed voor je afdeling, dus Jumbo Foodmarkt Dordrecht zorgt goed voor jou. Naast een prima salaris krijg je vakantiegeld, 24 vakantiedagen en ATV. Elke dag ontdek je nieuwe ontwikkelkansen op de winkelvloer, die je kunt aanvullen met gerichte trainingen en opleidingen om de expert in jezelf te prikkelen. Daarnaast vind je bij Jumbo Foodmarkt Dordrecht veel vrijheid en de ruimte om je eigen initiatieven vorm te geven, en uitgebreide carrièremogelijkheden in onze World of Food.

Wie ben jij?


Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Jij bent een gastheer of -vrouw die graag met mensen omgaat. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en omzet te verhogen. Je hebt veel productkennis, want je vindt het leuk om de klanten goed te informeren.

En verder… 

… heb je bij voorkeur werkervaring in een keuken, de horeca, catering of de detailhandel. 
… ben je 18 jaar of ouder. 
… ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar, ook in de weekenden en avonduren.

Samen een succes maken van een vernieuwend foodconcept. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

 

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie


Vragen?

Ga naar Home en stel rechtstreeks een vraag aan HR!