EmailTwitterFacebookLinkedIn

Werken bij Foodmarkt Dordrecht


Jij staat te springen om bij Foodmarkt Dordrecht te komen werken. En wij kunnen niet wachten tot jij onderdeel bent van ons team. Om er helemaal zeker van te zijn dat jij op je plek zit bij Foodmarkt, wandelen we vast een rondje over de winkelvloer met je. We laten je het werk in de supermarkt zien en zorgen er zo voor dat jij precies weet wat je te wachten staat.

Een goede binnenkomst

De eerste afdeling die jij passeert in de Foodmarkt is de groente en fruitafdeling. Daarna passeer jij de keukens en het food café. In het food café kunnen de gemaakte maaltijden uit de keukens worden genuttigd of een kopje koffie worden gedronken.  Als je verder loopt vind je ons vers gebakken brood, gebak, verse kaas- en vleeswaren en slagerijafdeling. Onze verkoopmedewerkers op de versafdeling kennen de producten, zorgen voor een perfecte presentatie en helpen onze klanten met iedere vers-vraag.

In de winkel

Tijdens jouw rondje in de Foodmarkt is het je vast al opgevallen: onze schappen zijn altijd zo goed mogelijk gevuld en de producten staan helemaal netjes en recht in het schap. Dat doen onze vakkenvullers. Zij zorgen ervoor dat onze klanten alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. En dat onze winkel er tiptop uitziet. Kan een klant een product niet vinden? Dan weten zij precies waar het staat en lopen ze natuurlijk even mee.

Een perfect uitziende winkel bestaat naast het vakkenvullen, ook uit ophangen van campagnemateriaal, het doen van hygiëne-checks en schoonmaken. Dat doen al onze medewerkers samen.

Een leuke afsluiter

Alles gevonden? Mooi: door naar de kassa! De afsluiter van het boodschappenrondje. Onze kassamedewerkers begroeten je met een lach en maken het boodschappen doen gezellig. Bij de kassa’s vind je ook onze Servicebalie. Onze medewerkers Servicebalie geven antwoord op alle vragen van klanten, helpen met klachten en sturen het kassateam aan. Snel, goed en vriendelijk: dat is het doel.

Alsof het je hobby is

Werken bij Foodmarkt Dordrecht kunnen we eigenlijk niet echt werken noemen. Samen met het team heb jij lol tijdens jouw diensten. We werken hard, maar hebben nog veel meer plezier samen. Je maakt vriendschappen op de werkvloer. We helpen elkaar waar nodig. Heb jij het antwoord op een vraag van een klant niet? Dan heeft jouw collega het wel. Zo voelt iedere dag bij Foodmarkt Dordrecht als een gezellige tijd met vrienden.

Kennis maken?

Iedere functie bij  Foodmarkt Dordrecht is anders. Maar we vormen wel één team. Hoeveel uur jij gaat werken, welke uren je werkt en wat je verdient, vertellen we je graag tijdens een kennismakingsgesprek.